De kracht van neuropower

Wat kan Neuropower écht voor jou betekenen?

Neuropower Consultant trainees onderscheiden zich van andere marketeers door hun kennis in neurowetenschap toe te passen in jouw marketingbeleid. Systematisch denken over wat marketing met de consument doet wordt gecombineerd met de kennis over hoe wij als mensen functioneren. Dit resulteert in een succesvolle formule die jouw campagnes naar de top gaan brengen.
 
Weten hoe consumenten informatie verwerken, hoe en welke neurotechnieken moeten worden toegepast voor effectief resultaat, maar voornamelijk hoe (neuro)data wordt vertaald naar betekenisvolle aanbevelingen? Dat is waar onze Neuropower Consultant trainees voor staan! Geïnteresseerd geraakt? Lees snel verder hoe wij dit voor jou mogelijk gaan maken.

 

Opgeleid door de allerbesten

De Neuropower consultants worden getraind door de beste experts op het gebied van neuromarketing, neurowetenschap, neuro-economie, profiling en persuasive copywriting. Hier gaat een streng selectieproces aan vooraf waarbij we kijken naar capaciteit en persoonlijkheid. Je haalt dus niet alleen denkkracht in huis, maar je versterkt ook je team met een echte team player. 

Experts kijken en werken mee

Jouw case wordt besproken door een scala aan trainees en experts!

Onze Neuropower Consultant trainees krijgen een dag per week in de ochtend les op kantoor om hun kennis naar het allerhoogste niveau te krijgen. 

In de middag behandelen ze de cases die ze meenemen van hun opdrachtgevers. Jouw case kan dus behandeld worden door niet 1, maar een heel team van Neuropower Consultant trainees. De experts begeleiden dit proces en bespreken naderhand de case ook 1-op-1 met de trainee. Zo kan eventueel feedback meteen worden omgezet in meerwaarde. 

Betekenisvolle aanbevelingen

Niet alleen resultaat meten en begrijpen, maar er ook nog die dingen mee doen zodat gedrag voorspeld kan worden. Dat is wat jouw volgende Neuropower Consultant trainee gaat brengen. Van Google Ads campagne tot het uitdokteren van je buyer persona. 

Volle focus op jouw marketingontwikkeling

Een Neuropower Consultant trainee jouw team laten versterken, biedt hem de mogelijkheid om jouw bedrijf door en door te leren kennen. Dit kan natuurlijk worden ingezet om jouw marketingondersteuning nog beter te fine tunen!

Je bent er klaar voor

Haal Neuropower nu in huis. 

Direct contact opnemen